Richard Rijopleidingen
Logo Richard Rijopleidingen

Proefles

Logo Richard Rijopleidingen

Proefles

Dakbord Richard Rijopleidingen

Hoe gaat een proefles in z'n werk

Nadat je een proefles hebt aangevraagd via het aanvraagformulier nemen wij contact met jou op. Samen bepalen we een datum en tijd en zal de instructeur jou ophalen bij het afgesproken adres.

Na een korte uitleg over het gebruik van de auto ga je stapsgewijs deelnemen aan het verkeer. Door onze ervaring kunnen we een inschatting maken welke handelingen verricht kunnen worden tijdens de proefles. Dus heb jij al enige rij-ervaring of is dit jouw eerste keer achter het stuur, geen probleem.


Dakbord Richard Rijopleidingen

Na de proefles, hoe dan verder?

Wanneer de proefles voorbij zullen we samen met jou de les nabespreken en een aanbeveling geven voor een pakket. Om onze kwaliteit te waarborgen en ons slagingspercentage hoog te houden kijken we goed naar jouw behoeften. Een juist passend pakket en een duidelijke les periode zijn daarom voor ons van groot belang.

Naar aanleiding van jouw ervaring van de proefles kan jij samen met de instructeur bepalen welk pakket jij wil afsluiten en welke betalingsmogelijkheden voor jou schikken.

Uiteraard is het aantal rijlessen benodigd om op examen niveau te komen afhankelijk van individueel leertempo en vaardigheid.