Richard Rijopleidingen
Logo Richard Rijopleidingen

CBR

Logo Richard Rijopleidingen

CBR

Gezondheidsverklaring

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heeft u bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruikt u medicijnen die invloed hebben op hoe u rijdt? Dan mag u niet altijd de weg op. Kijk voor meer informatie eens op CBR Gezondheidsverklaring.

Om uw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR u een aantal vragen over uw gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Gezondheidsverklaring. U koopt een Gezondheidsverklaring op Mijn CBR. Via het keuzemenu leest u welke Gezondheidsverklaring op u van toepassing is en welke stappen daar bij horen.

CBR Machtiging

Zodra u klaar bent voor uw rijexamen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk het examen afleggen, maar alleen Richard Rijopleidingen kan voor u deze praktijkexamen aanvragen. Hiervoor moet de rijschool natuurlijk wel toestemming van u krijgen. Zo geeft u toestemming door Richard Rijopleidingen te machtigen:

Dakbord Richard Rijopleidingen